Åkes Kiosk & Gatukök, Avesta

Startades år 2017 och drivs av ägarna Rian och Honer. Blev utnämnd som Dalarnas bästa och Sveriges 6:e bästa pizzeria 2018. Vi innehar redovisningsuppdraget sedan starten juli 2017.

Avesta Flyttar, Avesta

Startades år 2016 och drivs av Kenneth till höger på bilden med familj. Populär liten flyttfirma som ligger i Fors utanför Avesta. Vi innehar redovisningsuppdraget sedan starten år 2016.

Hedemora Väskaffär

Startades år 1999 och drivs av ägaren Hamid. Hamid lärde sig i tidig ålder skinnbranschen då hans far drev skinnfabrik i Irak. Populär butik med skinnvaror från hela världen. Vi innehar redovisningsuppdraget sedan starten år 1999.

Café Parken, Sandviken

Caféet startades år 2015 och ligger i det populära Parkbadet i Sandviken och drivs av ägaren Zaradesht. Första redovisningsuppdraget fick vi av Zaradesht år 1995 då han drev restaurangverksamhet i Hedemora och vi har sedan dess innehaft samtliga redovisningsuppdrag från honom.

Roma Pizzeria, Avesta

Startades år 2016 och drivs av ägarna Müslüm och Ömer. Populär pizzeria som ligger i Skogsbo strax utanför Avesta. Vi innehar redovisningsuppdraget sedan starten år 2016.

Amigo Grill, Horndal

Startades år 1995 och drivs av ägaren Farid. Började som en liten kiosk men har med åren byggts ut mer och mer och har nu expanderat till ett stort gatukök/restaurang. Vi innehar redovisningsuppdraget sedan år 1995.

IK Juno, Avesta

IK Juno startades år 1959 där de två byarna Jularbo och Nordanö utanför Avesta slog sig ihop och bildade en liten bordtennisklubb med namnet Juno som kom av de två första bokstäverna i Jularbo och Nordanö. Klubben har under Sven-Inge Grönqvists ledning utvecklats till en stor bordtennisklubb som inrymmer allt ifrån pojk- och flickspelare från 6-årsåldern till veteranspelarna upp mot 80-årsåldern. Bilden visar klubbens eldsjäl Sven-Inge och duktiga damspelaren Frida Almkärr. I mitten sitter Isak Nyholm som spelar i rullstol och som i dagsläget nu placerat sig på världsrankingen. Vi innehar redovisningsuppdraget sedan år 2018.